Skip to content

Om Nygård Ismejeri

29NytNygårdMejeri

Vi elsker is!

Ja, faktisk så meget at vi har bygget vores eget ismejeri.
I vinteren 2016, blev ideen om at starte Nygård Ismejeri & gårdbutik lagt på bordet. En spændende og ikke mindst surrealistisk tanke. Men virkeligt, det blev det! Allerede i april 2017 var vores gamle hestestald blevet forvandlet til vores helt eget ismejeri og vi kunne slå dørene op og sælge ud af hjemmelavet is fra egen produktion.

mejeri9-compressed

Friske råvarer

Isen vi producerer er produceret af egen mælk, direkte fra koen. Det betyder at vores is altid er frisklavet og det er for os, vigtigt. Desuden bruger vi altid friske og lækre frugter i vores is, når vi laver is med frugtsmag. Vores sæson is er altid et hit!

mejeri13-compressed

Isfamilien

Vi er en familie på 5 bestående af Pia, Peder, Caroline, Emma og Frederik. Vi bor på en gård syd for Grindsted, lige på grænsen mellem Syddanmark og Region Midtjylland, og har 260 malkekvæg. Nygård Ismejeri er for os vores fælles passion og fritidsinteresse. Det skaber nærvær og giver os sammenhold i familien. Vi vil at vores produkt er af højeste kvalitet og går derfor ikke på kompromis med hverken smagen eller råvarerne.

Med kærlighed og i fællesskab laver vi is til hverdag og fest.
Vi glæder os meget til at byde Jer velkommen i vores lille mejeri og butik!