Ring eller skriv til os

KONTAKT

Nygaardismejeri@hotmail.com

20209887

Åbningstider:

Torsdag: 15:00-17:00
Lørdag: 13:00-17:00

Er vi hjemme er døren altid åben og ellers gerne efter aftale. Du kan iøvrigt følge med i ekstra åbningstider på vores Facebookside.

 
 

Hos os er der ingen grænser!

Vi producerer is af alle slags. Prøv både vores sorbet is, lavet af friske frugter og bær eller flødeis af alle arter, også sukkerfri. Har du et ønske til en variant prøver vi den gerne af. 

På bestilling og i alle størrelser laver vi islagkager af lige præcis de varianter DU ønsker. Kom og smag løs i vores åbningstid, så vi kan sammensætte lige præcis dine præferencer!
Er du mere til en god gammeldags is-vaffel, byder vi dig velkommen i vores isbutik hvor vi også sælger frisk brygget kaffe og te dertil. Gå en tur rundt på gården og få indblik i hvordan et moderne dansk landbrug drives og ikke mindst hvor fløden til den is du spiser, kommer fra. Følg med i mælken og flødens vej til isen – vi giver gerne en rundvisning til hele familien, firmaet eller hvem du ellers inviterer på god dansk kvalitetsis.

Laktose og Gluten

Alle vores sorbet varianter er laktosefrie og de fleste af vores flødeis er også glutenfri. Ring meget gerne og hør nærmere.

Vi glæder os til at høre fra Jer!

Isbutikken

Vi har vores egen lille gårdbutik, hvor vi sælger is, kaffe, delikatesser og andre gode sager. Så kom ud forbi os på adressen, og smag dig frem til hvilken is der er din favorit. Der er både mulighed for at få en god vaffelis eller is i bæger og for at købe bøtter med is med hjem. 

mejeri2-compressed

Det kørende ishus

Vi kommer rundt på markeder og til andre arrangementer med vores istrailer og står du og mangler en god ide til desserten kører vi ud med et smil! Her tilbyder vi også hjemmelavet slushice af friske frugter. MUMS!  Vi kommer ud til familiefester, bryllupper, firmafester, byfester osv. Det er kun fantasien der sætter grænser!

Nygaard Ismejeri salgstrailer

Til den store is-elsker

Vi sælger is i 500 ml. bægere og til de helt store is-elskere også i 2,5 l. bægere. Uhmmm! Og hvis der nu skulle komme gæster på besøg for at hjælpe til får du ved køb af 2,5 l. bægere mulighed for at låne isholdere med hjem. Oplagt til at sætte et mere festligt præg på isen.

mejeri12-compressed