Skip to content

Ring eller skriv til os

KONTAKT

info@nygaardismejeri.dk

20209887

Åbningstider:
Hver torsdag 15-17

Du kan i øvrigt følge med i ekstra åbningstider på vores Facebookside.

 
 

Hos os er der ingen grænser!

Vi producerer is af alle slags. Prøv både vores sorbet is, lavet af friske frugter og bær eller flødeis af alle arter, også sukkerfri.

På bestilling laver vi islagkager, klik på fanen bestil for at se hvilke islagkager vi laver.
Er du mere til en god gammeldags is-vaffel, byder vi dig velkommen i vores isbutik. Gå en tur rundt på gården og få indblik i hvordan et moderne dansk landbrug drives og ikke mindst hvor mælken til den is du spiser, kommer fra.  

Laktose og Gluten

Alle vores sorbet varianter er laktosefrie og de fleste af vores flødeis er også glutenfri. Ring meget gerne og hør nærmere.

Vi glæder os til at høre fra Jer!

Isbutikken

Vi har vores egen lille gårdbutik, hvor vi sælger is, mælk og andre gode lokale sager. Så kom ud forbi os på adressen, og smag dig frem til hvilken is der er din favorit. Der er både mulighed for at få en god vaffelis eller is i bæger og for at købe bøtter med is med hjem. 

mejeri2-compressed

Det kørende ishus

Vi kommer rundt på markeder og til andre arrangementer med vores istrailer og står du og mangler en god ide til desserten kører vi ud med et smil! Vi kommer ud til familiefester, bryllupper, firmafester, byfester osv. Det er kun fantasien der sætter grænser!

salgsvogn

Til den store is-elsker

Vi sælger is i 500 ml. bægere og til de helt store is-elskere også i 2,5 l. bægere. Uhmmm! Og hvis der nu skulle komme gæster på besøg for at hjælpe til får du ved køb af 2,5 l. bægere mulighed for at låne isholdere med hjem. Oplagt til at sætte et mere festligt præg på isen.

mejeri12-compressed